Beveiliging

scm auto beveiligingInbouwcenter Autoplus bied u een auto beveiliging op maat.

Alle systemen die bij ons worden ingebouwd zijn scm goedgekeurd
en worden met een certificaat geleverd.


Om u duidelijkheid te geven in de diversen klasse beveiligingen hebben wij een lijst samengesteld met alle klasse en de inhoud hiervan.

KLASSE I :    een dubbelvoudige startonderbreker waarbij er een onderbreking wordt gemaakt in de elektrische aansturing van de brandstofpomp en van de startmotor. Dit systeem heeft een automatische inschakeling, nadat het contact van het voertuig is uitgeschakeld schakelt binnen 1 minuut de dubbelvoudige startonderbreker in. De uitschakeling kan op diversen manieren. Namelijk met een code stift of met een afstand bediening welke ook op de centraal portier vergrendeling kan worden aangesloten.

KLASSE II : is een dubbelvoudige startonderbreker, een sirene, beveiliging van alle portieren motorkap en kofferdeksel, interieur beveiliging door middel van sensoren, knipperlicht aansturing, mogelijkheid tot aansturing van centraal portier vergrendeling. In en uitschakeling kan door middel van een rolling code afstand bediening.

KLASSE III : is een klasse II systeem uitgebreid met een noodstroom sirene, welke een eigen accu heeft en enige tijd zal blijven afgaan als de bedrading van de sirene is los gekoppeld en een hellingshoek detector, welke een alarm signaal afgeeft als het voertuig meer dan 10 graden gewijzigd wordt als het alarm is ingeschakeld.

KLASS IV & V : is een voertuig volg systeem.

Comments are closed.