Km registratie

Autoplus is uw juiste partner in km registratie. Km-registratie is er in vele soorten.
Hieronder geven wij u een aantal voorbeelden van deze mogelijkheden.


Ritten registratie van al uw servicewagens

Inbouwcenter Autoplus heeft voor u de perfecte oplossing voor de ritten registratie van al uw servicewagens

Om een sluitende kilometeradministratie aan de belastingdienst te kunnen overhandigen, moet de werkgever alle ritten van zijn servicewagens nauwkeurig kunnen registreren. Deze registratie kan echter best tijdrovend zijn.

GPS-buddy is een ritten registratie systeem voor servicewagens. Het bestaat uit het plaatsen van kleine modules in de servicewagens, die continu in verbinding staan met beveiligde webservers. Deze modules zijn uitgerust met GPS (global positioning system) en registreren elk adres bij vertrek en aankomst. Dit ritten registratie systeem is secuur en goedgekeurd door de belastingdienst.

Tevens kunt u door middel van een beveiligd internetportaal overal en altijd inloggen en de gegevens zien en downloaden. Ook geeft het internetportaal een direct beeld waar uw servicewagens zich bevinden.

Met een uitbreiding van een Garmin navigatiesysteem kunt u zelfs communiceren met het voertuig via een sms (kosteloos). ook is het op deze manier mogelijk om een adres naar het voertuig te sturen welke direct wordt gekoppeld aan de Garmin navigatie.

Wilt u meer weten over het GPS-buddy systeem of onze andere producten? Neemt u dan contact met ons op.

Comments are closed.