Open deuren dag

Smullen geblazen op zondag 2 juni 2013 voor de autoliefhebbers die niks hebben tegen een pimpbeurt die wellicht iets ‘over the top’ is. Knallende audio, glimmende grote wielen, schitterende paintings; allemaal in overvloed te zien tijdens de Open Deuren Dag bij Autoplus Inbouwcenter in Arkel, waar tevens de audiokortingsweken aanbreken.

Liefhebbers van gepimpte auto’s moeten komende zondag langs bij Autoplus Inbouwcenter in Arkel.

Bezoekers kunnen zich op 2 juni tussen 10 en 15 uur vergapen aan de ‘gepimpte rides’ die staan opgesteld aan de Vlietskade 5012. De eigenaars daarvan kunnen prijzen verdienen in verschillende categorieën. ‘Het design en inbouw van audio, decibels, wheels, paintings en de totaalplaatjes van – interieur, exterieur en het geheel’, vertelt Tibor Golverdingen, eigenaar van Autoplus Inbouwcenter en tevens specialist in deze tak van sport.

Limousine

‘Normaal gesproken komen de mensen uit de tuningswereld alleen elkaar tegen tijdens automeetings. Ik vind het leuk om juist mijn klanten, de mensen uit deze omgeving, de kans te geven om een kijkje te nemen bij deze wagens. We hebben daarnaast onder meer een demo-auto van Rockford Fosgate, een van de beroemdste audiomerken ter wereld. Daarnaast staat er een limousine van www.Starlimo.nl , een klant van mij. Ook die kunnen bezoekers eens van binnen bekijken.’

Korting

Juni is bij Autoplus Inbouwcenter de maand van de car-audio. Er geldt tien procent korting op het audio-assortiment, exclusief head units. De aanbieding geldt voor onder andere speakers, versterkers en subwoofers.

Bekijk hier alles van 2012

Foto’s

Comments are closed.