BMW / MINI Audio Upgrades

Slecht geluid in uw BMW of MINI?

BMW biedt af fabriek maar liefst vier verschillende audio systemen aan. Elk audio systeem moet beter presteren dan het goedkopere alternatief, waardoor er op het standaard systeem extra bezuinigd wordt. Zo wordt een BMW met het standaard audio systeem “Stereo” afgeleverd zonder tweeters en worden er kleinere basluidsprekers geplaatst dan in de duurdere systemen. Het resultaat is dof geluid en beperkte dynamiek. Wordt het volume vervolgens wat verder open gedraaid, dan is de teleurstelling compleet.

PLUS BMW/MINI GT
Het BMW GT systeem is de meest betaalbare upgrade maar desondanks een aanzienlijke verbetering op het standaard systeem. Compleet met zes luidsprekers, versterker, plug & play bekabeling en akoestisch dempingsmateriaal.
 
PLUS BMW/MINI DSP
Het interieur en de plaatsing van de luidsprekers in de auto hebben een substantiële invloed op de muziekweergave. De nadelige effecten hiervan zijn grotendeels te compenseren middels een vakkundig geprogrammeerde Digitale Sound Processor (DSP). Door adequaat gebruik van digitale looptijdcorrectie, equalisers en actieve crossovers laten onze sound engineers het audio systeem perfect aansluiten op de akoestiek van de auto. Het resultaat is een kristalheldere, natuurgetrouwe weergave van stemmen en instrumenten.
 
PLUS BMW/MINI DSP EXTREME
Wat voor de één overkill is, is voor de ander precies genoeg. Liefhebbers van ongekende dynamiek en maximaal volume kiezen voor het DSP EXTREME systeem. Dankzij meer vermogen en zwaarder belastbare woofers heeft u de beschikking over snaarstrakke, oorverdovende bassen. 

PLUS BMW/MINI GT

Pasklare audio upgrade
voor BMW / MINI

+   Zes speakers
+   Plug & Play kabelset
+   520 Watt versterker

+   Demping materiaal

BASS 75%
GELUID 75%
VERMOGEN 80%

€1199,-

Inclusief BTW en montage

PLUS BMW/MINI DSP

Nog beter geluid
door de Sound Processor

+   Zes speakers
+   Plug & Play kabelset
+   520 Watt versterker

+   Demping materiaal
+   Sound Processor

BASS 80%
GELUID 90%
VERMOGEN 80%

€1499,-

Inclusief BTW en montage

PLUS BMW/MINI DSP EXTREME

Topprestaties en
maximaal vermogen

+   Zes speakers
+   Plug & Play kabelset
+   610 Watt versterker

+   Demping materiaal
+   Sound Processor
+   Extreme Woofers

BASS 90%
GELUID 90%
VERMOGEN 90%

€1749,-

Inclusief BTW en montage

Pasklare BMW Luidsprekers

Onze pasklare luidsprekers zijn ontwikkeld om perfect te integreren in het interieur van uw BMW, zowel optisch als akoestisch. We gebruiken een mix van hoogwaardige en traditionele materialen in een bewezen recept. Het resultaat is een transparante en natuurlijke weergave van het geluid dat bovendien krachtig en gedetailleerd is.

Briljante hoge tonen

In onze Audio Upgrades voor BMW maken we gebruik van een “soft-dome” tweeter voor gedetailleerde en sprankelende hoge tonen. Dankzij de gewoven dome en het uitgekiende ontwerp speelt deze tweeter lineair over een grote bandbreedte. Bovendien sluit onze tweeter dankzij de perfecte pasvorm naadloos aan op de originele locatie in uw BMW. 

Krachtige Subwoofers

BMW plaatst af fabriek een basluidspreker onder beide voorstoelen, bij het basis audio systeem “Stereo” hebben deze speakers een diameter van 165 mm. Omdat er ruimte is voor grotere woofers ontwikkelde Gladen speciaal voor BMW pasklare woofers met een diameter van 200 mm die bovendien aanzienlijk hoger belastbaar zijn. U geniet daardoor van warm sublaag en gecontroleerde midbassen die ook op hoog volume loepzuiver blijven. 

Krachtige Versterker

Eén van de grootste knelpunten in het originele audio systeem is de zwakke aansturing. Het beperkte vermogen maar ook het ontbreken van actieve aansturing vormen een grote beperking die niet wordt opgelost door alleen betere luidsprekers te plaatsen. Al onze pakketten zijn daarom standaard uitgerust met een krachtige vierkanaals versterker met ingebouwde actieve crossovers en een continue uitgangsvermogen van tenminste 520 Watt.  

Perfect Geïntegreerd

Dankzij de Plug & Play BOXMORE inbouwset is ook de bekabeling helemaal pasklaar voor uw BMW. Er hoeft dus nergens in de bekabeling te worden geknipt en fouten bij het aansluiten zijn eveneens uitgesloten. We gebruiken originele BMW connectoren en automotive grade bekabeling voor maximale betrouwbaarheid.     
 
Is uw BMW nog niet voorzien van tweeters in de voorportieren? Dan adviseren wij om bij de BMW dealer de originele kunststof delen te bestellen met daarin het rooster en de voorbereiding voor onze pasklare tweeter. De kosten hiervoor zijn per BMW model verschillend maar liggen meestal rond enkele tientallen euro’s per stuk.

Geschikt voor de volgende modellen

1-Serie E81, E82, E87, E88, F20, F21X1 (E84, F48)               Z4 (E85, E86, E89)
2-Serie F22, F45, F46 X3 (E83, F25*)Mini (F55**, F56**)
3-Serie E90, E91, E92*, E93*, F30, F31, F34       X4 (F26*) 
4-Serie F32*, F33*, F36*, F82, F83X5 (E70**, F15***) 
5-Serie E60, E61, F07, F10, F11, G30*, G31*X6 (E71**, F16***) 
6-Serie E63, F06, F12, F13  
 
* € 100.- Meerprijs voor GT & DSP pakket.
** Past met een lichte modificatie
*** I.c.m. adapterringen, meerprijs € 50.- 

Kunnen wij u verder helpen?

Ondanks de vele oplossingen en mogelijkheden kan het soms toch lastig zijn om te vinden waar u precies naar opzoek bent. 
Neem gerust contact met ons voor een geheel vrijblijvend advies.Schuiven naar boven