Over ons

Tibor, de man achter Autoplus

Aangenaam, mijn naam is Tibor Golverdingen vanaf 1999 eigenaar van Autoplus Inbouwcenter.

Wat begon als een klein bedrijf met een bedrijfsbus en een boerenschuur was ik gedreven om dit tot een professioneel bedrijf te laten groeien, door mijn passie en gedrevenheid heb ik mij volledig gestort in de wereld die ondernemen heet. Op dit moment ben ik gevestigd in een bedrijfspand in Arkel met ruim 100M2 werkplaats en 80M2 showroom. Iedere dag mag ik doen wat ik leuk vind en waar mijn passie ligt.

De werkplaats

In onze werkplaats verzorgen wij uw voertuig met iedere precisie, zo is onze werkplaats voorzien van een kunststof vloer waar uw voertuig lekker zacht op zijn sloffen kan vertoeven.

Voordat wij aan uw voertuig beginnen met de werkzaam-heden wordt deze voorzien van een zelfklevende beschermfolie waarbij er bij het overhangen, in en uit stappen de kans op beschadigingen wordt tegen gegaan. Uw interieur delen worden opgeborgen in de daarvoor gemaakte stellingen. Ons gereedschap assortiment is nauwkeurig geselecteerd met het juiste precisie gereedschap voor de juiste manier van de- en montage van alle interieur delen.
Ook is er intern een aparte vuil werkplaats waar wij alle onderdelen zelf maken van hout, polyester en voorzien van alle mogelijke bekledingen.

De vuilwerkplaats is voorzien van vele soorten houtbewerking machines om met grote zorgvuldigheid te kunnen werken.

Onze showroom

In onze showroom hebben wij een breed assortiment aan producten staan die wij u uit voorraad kunnen leveren, hier geven wij u graag het juiste advies en begeleiding bij uw aankoop. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een dashcam is diversen uitvoeringen, een oplossing voor handsfree bellen of bluetooth muziek afspelen op uw huidige audio systeem, parkeerhulp oplossingen, telefoon houders, oplossing voor de beveiliging van uw voertuig of de registratie van uw km administratie, alle mogelijke audio aansluitingen en kabels, een passende radio of aansluit stekkers, inbouwpanelen. Ook hebben wij een breed assortiment aan onderhoud middelen voor exterieur en interieur. Tevens is het grootste gedeelte van onze showroom ingericht met alle mogelijke audio oplossingen welke u kunt beluisteren om zo een perfect beeld te krijgen wat er in uw voertuig mogelijk is, wij bespreken graag de mogelijkheden die binnen uw wens en budget liggen in onze showroom onder het genot van een kopje koffie. 
Heeft u een vraag of een wens en bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen, wees meer dan welkom in onze showroom.
Schuiven naar boven