Car audio

De beste audiobeleving voor ieder budget

Wist u dat wij voor ieder auto merk een passende oplossing bieden? Car Audio is namelijk persoonlijk en van meerdere factoren afhankelijk. Voor een verbetering van uw audio systeem kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Het vervangen van de huidige speakers met het isoleren en dempen van de portieren of panelen, het bij plaatsen van een subwoofer voor een betere weergave in de lage frequentie, een DSP processor voor een betere klank en meer beleving van het huidige systeem, het bij plaatsen van een versterker voor meer vermogen uit uw installatie of een volledig custom gemaakte installatie, welke volledig naar eigen wens kan worden ingevuld. 

Merk specifieke pakketten

Ook zijn er een aantal standaard pakketten te verkrijgen voor diversen merken auto’s. Deze pakketten zijn speciaal voor dit auto merk samengesteld, dit komt in steeds meer merken voor en zal in de loop der tijd voor u worden uitgebreid. Hieronder vind u de huidige merken en pakketten:
 

Radio & navigatie, de ultieme muziekbeleving of ideale route

Voor het vervangen van een auto radio zijn er vele oorzaken, u wilt misschien uw eigen muziek afspelen vanaf uw telefoon of USB. Ook heeft uw auto misschien een defecte radio of geen navigatie / een verouderd navigatie systeem.
Er zijn vele opties mogelijk om een andere radio te installeren in uw voertuig, hieronder geven wij u een aantal voorbeelden van modellen en of functies van de verschillende modellen.

Enkel DIN auto radio’s.

Sommige merken en modellen auto’s is het alleen mogelijk om een enkel Din radio te monteren, deze modellen radio’s zijn verkrijgbaar met de volgende opties: FM, DAB, CD. USB, AUX en Bluetooth. Door gebruik te maken van een inbouw paneel en radio aansluitkabels is het mogelijk om in veel merken en type auto’s een enkel Din auto radio te plaatsen. Ook is het veelal mogelijk om uw huidige stuurwiel bediening te behouden.

Enkel DIN multimedia unit

Mocht uw auto niet de mogelijkheid hebben voor het monteren van een groot scherm radio is er nog een optie, namelijk de Alpine Halo9 dit is een multimedia toestel met een 9” touch screen scherm, Dit model is voorzien van: FM, DAB, USB, AUX, HDMI en Bluetooth. Tevens is het mogelijk om een camera hierop aan te sluiten. Door het aansluiten van uw mobiele telefoon is het mogelijk om gebruik te maken van AppleCarplay of Android Auto, zo heeft u bijv. Mogelijkheid tot het ruikt van Google Maps, Spotify en vele andere Apps.

Dubbel Din multimedia unit

In veel auto’s is het mogelijk om een groot scherm in te bouwen, dit type radio heet vaak een 7” touch screen en is voorzien van de volgende mogelijke optie’s: FM, DAB, CD, DVD, HDMI, AUX, NAVIGATIE, USB en Bluetooth. Ook zijn deze toestellen leverbaar met de mogelijkheid voor AppleCarPlay en Android Auto.
Tevens is het mogelijk om een camera hierop aan te sluiten.
Door gebruik te maken van een inbouw paneel en radio aansluitkabels is het mogelijk om in veel merken en type auto’s een Dubbel Din auto radio te plaatsen. Ook is het veelal mogelijk om uw huidige stuurwiel bediening te behouden.

Merk Specifieke Multimedia Unit

Voor sommige auto merken is er een specifieke unit verkrijgbaar, deze unit heeft de looks van een originele systeem maar de voordelen van een after market multimedia toestel, alle functies van uw huidige radio blijft behouden, zoals auto specifieke instellingen en weergave van de radio in de km teller, climate control weergave in de radio display, parkeerhulp weergave enz.

Kunnen wij u verder helpen?

Ondanks de vele oplossingen en mogelijkheden kan het soms toch lastig zijn om te vinden waar u precies naar opzoek bent. 
Neem gerust contact met ons voor een geheel vrijblijvend advies.Schuiven naar boven