Carkits

Autoplus heeft voor iedere mobiele beller een handsfree oplossing.


Om handsfree te telefoneren zijn er een aantal onderdelen nodig. Om te beginnen zoeken wij samen met u naar de juiste carkit, welke ook in uw budget moet passen.

Vervolgens zijn er voor de inbouw van een carkit vele accessoires toepasbaar, hieronder geven wij u uitleg over de vele toepassingen.


Welke carkit is voor uw van toepassing?

U heeft op dit moment de keuze uit een analoog carkit of een BlueToothcarkit, bij hebben hun voor en nadelen.

+ Analoog carkit :

Dit is een carkit waarbij het toestel in een houder wordt geplaatst welke de accu van het toestel oplaad, en de bediening voor de handsfree zal ook op het  gsm toestel geschieden.
Voordeel van deze carkit is dat de bediening hetzelfde blijft als bij uw gsm toestel, en uw gsm toestel zal altijd opgeladen blijven.
Nadeel hiervan is dat u ten alle tijden uw gsm toestel in de houder moet plaatsen en bij aanschaf van een ander gsm toestel dient u de carkit aan te passen.

+ BlueTooth carkit:

Bij deze carkit heeft uw gsm toestel een draadloze verbinding, zodat u uw gsm toestel niet nodig heeft. De bediening wordt dan ook via de carkit geregeld. Voordeel van deze carkit is dat u ieder gewenst gsm toestel (mits voorzien van een bluetooth functie) aan kan sluiten op uw carkit. U kunt nooit vergeten uw toestel in de carkit te plaatsen bij het instappen in uw auto, want er wordt automatisch verbinding gemaakt met uw gsm toestel.
Nadeel hiervan is dat uw gsm toestel niet wordt opgeladen.

Enkele voorbeelden van een carkit met inbouw inclusief diversen opties:

  • Een carkit kan worden ingebouwd op bijvoorbeeld een dashmount of op een lederen console.
           
  • Er is een mogelijkheid tot montage van een zwanenhals microfoon (meestal bij grotere auto’s)
  • Dan heeft u nog de keuze om het geluid van uw gesprek weer te geven over de luidspeakers van uw audio installatie, dit gebeurt door het gebruik van een mute box. Bij het gebruik van een bluetooth carkit is dit standaard inbegrepen.

Omdat er vele keuzen mogelijkheden en soorten carkit’s zijn willen wij u vragen voor prijzen contact met ons op te nemen.
Zo kunnen wij samen met u een passende handsfree oplossing maken.

                    

Comments are closed.